Köpingebro IF

Referat: Borrby IF - Köpingebro IF

Borrby IF - Köpingebro IF 4-4 (2-3)
Målskyttar: Kim Blohmè, Hugo Blixt, Marcus Sassersson pch Hampus Kristensson
En otrolig händelserik match där det blev hela 8 mål, men det kunde blivit betydligt fler. Köpingebro började bäst och satte 0-1 ganska tidigt i matchen. Borrbys kvittering kom efter ett snyggt inlägg från högerkanten (Hugo) som Kim var framme och nickade in. Därefter så tar Köpingebro åter ledningen innan klockan tickat upp mot 20 minuter. Sedan var det mycket ställningskrig och inget skönspel från något av lagen. 2 mål till skulle komma innan det var halvlek och först gjorde Köpingebro 1-3 innan Borrby gjorde 2-3 genom Hugo.
I början av andra halvlek så var det åter dags för ett Köpingebromål 2-4 och uppförsbacken var stor och dryg för BIF. Dock skulle det komma ett snabbt mål och det var Marcus S. som var sist på bollen. När det återstod en halvtimme av matchen så tog bensinen slut hos Köpingebro och det var spel mot ett mål. Men 4-4 skulle dröja till det var 5 minuter kvar och det var Hampus som skulle slå in bollen från straffpunkten. Förutom 4 mål så har Borrbypågarna 3 stolpträffar och 2 skott i ribban, men det var en sån dag där bollen inte riktigt gick vår väg. Sedan skall det tllägga att Köpingebro krigade bra och BIF släppte in några enkla mål.
Johan Sassersson fick ett sår vid ögonbrynet som förhoppningsvis inte skall hålla honom borta från spel nästa helg. Det räcker med skador nu!